hanis asna's FotoPage
gud 2 be great, great 2 be gud!
By: hanis asna insyirah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 3-Jun-2008 10:36 Email | Share | | Bookmark
menstrual cycle...

for the last 2 1/2 years, tak pernah aku lewat dtg bulan. on time tanpa sebarang masalah. anak bongsu aku dah dekat 3 tahun dah.. pakai alat, protection baik punyerr.. huhu.. dan seperti biasa 28may haritu, kepala aku pening semacam. dalam hati.. alhamdulillah.. ni mesti nak datang bulan nih.. sampai esoknya, pening tak jugak ilang. jerawat dan 2 3 ketul kat muka. sabar2.. sampailah ke hari ahad, 1 jun.. masih lagi belum dtg bulannyer.. aii.. bulan oh bulan.. aku dah cuak. bg tau kat husban, dia kata mungkin terlewat. mustahil! aku cek balik calendar.. hmmm.. garu kepala.. takkan pregnant kot, laki aku pon xder kat umah masa ovulation.. aha.. bahasa sains sket. sampaila isnin 2jun. masih lagi nothing. muka aku pucat sepanjang hari. loya2.. dalam hati ni.. mmg dah sah aku pergnant. then aku cepat2 g scan kat klinik. doc kata nothing. tp mungkin sbb kecik lagi, tak nampak. doc kata kene wat urine test. tetap negatif. aku musykil. dalam hati ok jugak.. sbb tak pregnant tapi.. ada masalah ker? mlm tue aku beli lagi pregnancy test. 3hb, pagi2 aku test urine. ahh.. negatif lagi. sabar jela..

dan, ptg tu lepas hubby aku gerak ke negeri tempat dia berjuang, aku rasa semacam.. hampehh.. rupanya bulan nak dtg lepas hubby aku pergi..


Sunday, 11-May-2008 11:41 Email | Share | | Bookmark

hari yang bosan


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net